Těžší než vzduch

Těžší než vzduch

Anotace: Positivno-negativní krize..

Trhám si rozmazlené květy
V rozbřesku večera
Z rozmarné operety
Tohle jsem nechtěla

Podávám cukrový dech ptáku
Skrz klícku ze zlata
Blouznivý ohniváku
Tebou jsem zaváta

Oblékám na rub břehy jara
Fialky s černým šatem ladí
Duše, ty vrásčitá a stará,
Řekni mi.. pořád ti to vadí?
Autor Anima de Vries, 18.03.2007
Přečteno 301x
Tipy 2
Poslední tipující: brooklyn
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rád se k tvým dílkům vracím, jsou mé srdce

15.10.2007 19:30:00 | brooklyn

šikovná básnířka :) ;-)

18.03.2007 15:26:00 | brooklyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí