.

.

Sbírka, klasika.

 

 

Čekám až mi napíšeš, ty pořád nic.

Nevím jestli na mě sereš, jsi busy?

Nebo  v nemocnici?!

Zas mám tlaky na hlavu,

Nevím co se děje.

Necháváš mě myšlenkám.

Necháváš mě předstávám.

 

 

Budu bojovat dál, do tý doby dokud dýchám,

do doby, co zvládnu vstát. Do doby, co můžu stát.

Nehodlám se vzdát.

Budu kopat kolem, přestanu pohrdat čistým vzduchem.

Užiju si čistých plic. Užiju si čistý hlavy.

 

 

Občas se cítím, jak zkurvená srna na silnici.

Čekající na světla, číhající na krajnici.

 

 

 

Jenom další večer, já jsem inlove, ne jak protiva.

Teď objímám tu mísu, lásko? Příště zůstaneme u piva.

 

 

Vím že víš, zatím můžem jenom snít

Spolu žít, prosím, ať to vydrží.

Snad to vydrží...

Nedělej si zle, zase máš ty svoje hloupý představy.

 

 

Všehochuť trošku

Autor NPPPP, 04.01.2022
Přečteno 98x
Tipy 4
Poslední tipující: Lighter, Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí