Kdo ví?

Kdo ví?

Jsou stromy, co v zimě kvetou?

Co dá se říci jednou větou?

Kdo ví to, nebo neví snad

na jaro si může hrát. 

 

Kvete strom a kvete stráň

hřeje teplá lidská dlaň

Touha a cit má svou daň

jakou?, to ví život sám.

 

Ví, neví, nevíš, víš

s city to je věru kříž 

Ty potvory, když se ustálí 

hlavě vaz, i nohy by zlámaly

 

Ale stejně jsou tam dál

až popel snad by je rozmetal

Jsou a nejsou potvory?

Kdo ví, kam stále jdou... .

 

A jdou

Jdou

A kam

Kam dovedou

 

~☆~

 

Autor Protos1182, 08.01.2022
Přečteno 116x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, Sonador, šerý, Kan, Dreamy, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdo ví kam asi nás dovedou,
když jdou dva cestou necestou...

12.02.2022 14:17:16 | Emily Říhová

To Nikdo netuší

12.02.2022 14:38:26 | Protos1182

..k srdci druhého-druhé.:)

08.01.2022 07:10:27 | Dreamy

Treba...

12.02.2022 14:38:45 | Protos1182

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí