ZRYCHLENÝ TEP MÁM U HUBY PÁRU

ZRYCHLENÝ TEP MÁM U HUBY PÁRU

Anotace: ...

 

zrychlený tep
mám
u huby páru
běžím ti tak trochu
vytunit káru


luxusní bunda
v ní huňatá podšívka
v batohu dóza
písmenková polívka


jsem Copperfield
nechám zmizet pár matek a šroubů
jsem botanik
naroubuju neštěstí a zhoubu


ale nakonec si to rozmyslím
a zmizím v centru, v hejnu
ale přísahám, příště to fakt udělám
příště tě sejmu


jsem ten hajzl
co jednou tolik škody nápáchá
ale nemůžu
táta by se zlobil
měl bych zaracha

Autor Šimon Sáva, 08.01.2022
Přečteno 110x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, Friday, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Školácky rošťácká...

08.01.2022 13:31:33 | Robin Marnolli

Ještě že nějaká brzda respektu :)
Líbí se mi to*

08.01.2022 12:25:24 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí