Hádanka

Hádanka

Anotace: Vídáš mě každý den, víš kdo jsem?

Otáčím si tě a prohlížím celý dlouhý rok 

pokaždé jinak vypadáš 

sednu si k tobě, dám si teplý grog 

ty stojíš mlčky nic nežádáš. 

 

Píšu po tobě fixem lihovým,

však nevadí ti nic 

co zapíšu nikomu nepovím 

jen ty víš o dost víc. 

 

Znáš všechna jména mužů, žen 

den po dni klidně počítáš 

máš nové číslo na každý den 

moc dobře si počínáš. 

 

Jsi zvaný host každé domácnosti 

kdekdo kouká na tvoji tvář 

držíš se vždycky přítomnosti 

jsi můj přítel - kalendář. 

Autor sarka, 09.01.2022
Přečteno 157x
Tipy 15
Poslední tipující: Žluťák, Fialový metal, Vivien, Kan, Iva Husárková, Psavec, danaska, mkinka, rybka, Marten, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedla se, hned po první větě uhodnul jsem .)

09.01.2022 19:34:25 | Constantine

Tak to bych asi neuhodla. Ale pěkné obsahem i nápadem. ST a pozdrav. Daniela

09.01.2022 18:56:23 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí