Zpět do reality

Zpět do reality

Anotace: Psáno někdy v roce 2012 po první léčbě.

Červené čáry na obloze

špatná znamení

recidivující písmenka se vrací

v nesprávném pořadí ...

 

Zpět do reality

čeká mě brnkání na struny

v hedvábných ulicích

melodie skrtých přání ...

 

Absence vítězství,

čekání na další políčko v plánu

kelímek s hlínou na ex

probouzení z komatu každé ráno ...

 

Ostuda je šat nového milénia

a všechna čest plánům,

které se nezhatily

po rozepnutí poklopce ...

Autor Alexandr Rakita, 09.01.2022
Přečteno 144x
Tipy 5
Poslední tipující: Sonador, Marten, Iva Husárková, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

konec je výtečný...

10.01.2022 22:06:00 | Dane

Děkuju

11.01.2022 16:24:37 | Alexandr Rakita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí