Holubice

Holubice

Anotace: Malování slovy 2022

Letí v bílém
čistém čirém.
V míru i v naději.
Křídla se radují.
Zobáček nese vzkaz,
že má domov rád.

Pozdrav zpívá krajinou.
S vřelou novinou.
Ti dobří se vracejí.
Holubice s nimi bdí.

Peří je rychlé
a lásku ctí.
Maluji holubici
na bílou dlaždici.
Dokresluji obrysy.

Přijdou její časy.
Křidélka se rozletí
a slunce dá přijetí.
Autor mkinka, 11.01.2022
Přečteno 141x
Tipy 8
Poslední tipující: Amonasr, Psavec, šerý, Sonador, Iva Husárková, Špáďa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí