Šachová konspirační teorie

Šachová konspirační teorie

Bydlíme naproti

paneláku s osmi sloupci balkonů

o osmi patrech

 

Při pohledu na něj

vnímám bydlící majitele

i načerno ubytované podnájemníky

 

Když se večer

začnou rozsvěcovat první okna

představuji si nevědomou hru šachu

lidí naproti

 

Představuji si

koho bílý kůň ze shora

může navštívit

na přání mafiána

černého krále z přízemí

 

Nedávno mě paní s košem

pustila do sousedního domu

 

Podle bílých a barevných bot

před partajemi

jsem odhadoval

zda jde o dámský gambit

a sicilskou obranu

Autor Kaj, 11.01.2022
Přečteno 91x
Tipy 9
Poslední tipující: Amonasr, šerý, Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí