*-*Suknička krajková

*-*Suknička krajková

Anotace: ~~~~~~~~~~~~~~~

~---------------------~

Baletka dívenka lehounká

jako ten letní vánek,

nasadí piškotky

na své štíhlé nožky

oknem ji do tance

zpívá skřivánek.

Sukničku krajkovou

lajblíček lehounký

ve vlasech jemňoučká

skřivánčí pírka,

v pokoji tancuje

a divadlo miluje.

 

Já tajně se koukám

stačí mi klíčová dírka.

Ta krásná baletka

je soška z porcelánu

stačí jen klíčkem otočit

a při zpěvu skřivánka

ta krásná panenka

může se dokolečka zatočit.

 

Demi-plié...Pas glisade

a tak dále a tak dále

to umění baletu

ji dobře jde.

~~~~~~~~~~~

--------------------------

Autor Květka Š., 11.01.2022
Přečteno 86x
Tipy 14
Poslední tipující: J's .., jenommarie, Fialový metal, Iva Husárková, Psavec, paradoxy, mkinka, Sonador, Marten
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

milovala jsem Annu Pavlovovou. ta lehkost, ladnost, opojení z pohybu! děkuji, že jsi mi ji připomněla. ať je dnešní den pro Tebe lehoulinký a jen se vznášíš :-))

12.01.2022 03:08:27 | Iva Husárková

Květuško ty jsi šikulka.

11.01.2022 16:30:41 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí