HBTM

HBTM

"Tak jsi zase o rok starší"

Taky možnost pohledu.

Ale za mě jsem jen o pár hodin,

myslím tím vůči včerejšku.

 

Je to jenom další den, tak prosím žádný scény.

Vážně, nevadí. Jsem zvyklý na ty stěny.

Autor NPPPP, 11.01.2022
Přečteno 82x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Lighter, Iva Husárková, paradoxy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí