Chcem tak veľa?

Chcem tak veľa?

Stále sama
Bez nikoho
Žiadna dráma
Iba ticho

Počuť iba môjho srdca žiaľ
A smejúce sa páry opodiaľ
Srdce mi zviera no usmievam sa na nich
Slzami plním svojho nešťastia kalich

Cítim sa sama, opustená
Vo vlastnej klietke zatvorená
Bez pocitu tepla, priazne
Moja nádej ďalej chradne

Chcem kričať no nevydám hlásku
Chcem tak veľa keď chcem lásku?
Niekoho kto ma obíjme večer pred spaním
Koho budem môcť pobozkať ráno nad svitaním

S kým budem sa smiať až ma bude bolieť brucho
Kto založí mi nežne vlasy za ucho
Kto pozrie sa mi do očí a pobozká ma na čelo
Niekoho s kým budem objavovať svet smelo

Niekoho kto bude pri mne v dobrom i zlom
Kto stane sa mojím večným snom
Koho budem milovať a on mňa rovanko
Kto bude chcieť aby to medzi nami trvalo

Kto bude si ma vážiť a rešpektovať
A spoločne budeme sa radovať
Hoc aj z maličkostí či ohnutého klinca
Chcem tak veľa keď chcem svojho princa?

Autor Xixik, 12.01.2022
Přečteno 135x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Psavec, Kan
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Cítím smutek a naléhavost, s jakou je to napsáno. Ale slunce vždy vyjde znovu.

12.01.2022 23:29:34 | Kan

Dufam ze ano :)

13.01.2022 07:19:23 | Xixik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí