KLAPI KLAP

KLAPI KLAP

Anotace: ...

 

klapi klap
klap klap
klapi klap
klap klap


slyším podpatky
které jsou
její největší zbraní
na scéně se zjevuje moje paní


nejdřív mi pošle
plivanec do tváře
zřejmě kvůli té
návštěvě lichváře


a že má někoho kdo by se
pro rodinu rozkrájel
někoho kdo je v posteli
dominantní jako rotvajler


ale já se na ni nezlobím
jen mě nemusela ztrapnit
před celou hospodou


počkej prosím! 


půjč mi kilo...
na limonádu...
hroznovou...

Autor Šimon Sáva, 13.01.2022
Přečteno 123x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Fialový metal, Kan, paradoxy, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí