Síla přírody

Síla přírody

K večeru začal vát vítr.
Zesiluje
a svou silou přeplňuje celý svět.
Zesiluje
a ohýbá stromy i jejich vzdor.
Zesiluje
a z polámané vůle staví hráz.
Poleví a vrací se
a ve svých stopách zakopává
o vlastní nalomené svědomí.
Autor Kan, 16.01.2022
Přečteno 127x
Tipy 13
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Iva Husárková, šerý, Vivien, Psavec, Xardas, jenommarie, Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji

16.01.2022 21:53:35 | Kan

Ve vlastních stopách bouře
mnohdy to tak je
jen si i umět uvědomit.
Jak jsme malí a bezmocní.
Pěkně a k zamyšlení *

16.01.2022 11:12:03 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí