3 X LIMERIK - KOŠILATÉ (18+)

3 X LIMERIK - KOŠILATÉ (18+)

 
 
Večer Na Barrandově 
mínil pan Baran vdově
vyhovět touze.
Minuta  pouze.
Smutno na Barrandově. 
-------------------------------------------
 
Kdybych bydlel v Rychnově
skoro jistě bych nově
poznával víc slečen
aktivně a svlečen.
To bych dělal v Rychnově.
-------------------------------------------
 
Mají ženy v městě Tachov
mladé schopné muže na chov
jak plemenné kance.
Pro každou je šance
brzy počít v městě Tachov.
 
Autor Koala, 18.01.2022
Přečteno 85x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, paradoxy, Vivien, Krahujec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí