Duše

Duše

Anotace: ...

Ta duše v těle schovaná

někdy tak prázdná a bezbranná

ráda by oddychla si v zajetí

v hřejivém lidském objetí

a až trochu pookřeje

její cesty mohou býti zase smělé

 

má duše v těle schovaná

...

Autor JSJ, 18.01.2022
Přečteno 136x
Tipy 7
Poslední tipující: Sonador, Iva Husárková, Emily Říhová, Psavec, Friday, Krahujec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí