Klavír

Klavír

Něžné tóny klavíru,

pohltily mou duši,

teď tančí spolu ve víru,

srdce tiše buší.

 

Jak hebká křídla motýlí

vznášejí se v tichu,

spolu láskou opilí

po noci plné hříchů.

 

Po hříchů plné noci

a spojení dvou těl,

dvě srdce spolu buší

snad osud tomu chtěl.

 

Chtěl to osud vůbec snad?

To zní mi stále v mysli,

v mém srdci mám tě stále rád,

to nikdy člověk nedomyslí

Autor Jdarks, 18.01.2022
Přečteno 153x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, Sonador, Iva Husárková, Psavec, paradoxy, Friday, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něžné tóny klavíru,
co v srdci svůj otisk zanechaly,
kéž ve tvém vesmíru
nikdy by nedozněly...
Opatruj se, Jdarksi

24.01.2022 22:41:12 | Emily Říhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí