Křivá čára

Křivá čára

Anotace: Malování slovy 2022.

Maluji zeď. Procházím.
Zvláštní stín.
Já mezitím.
Čárám řadu
na pořadu.
Prach vím.
Otázka a neodpovím.
Hledám mír i vír.

Prahnu po jednotě
ve staré botě.
Vyhaslá kamna zřím.

Leporelo událostí.
Pach minulosti.
Pár myšlenek a cíl.
Jednou umřu s tím.

Teď zeď pohladím
a budu čekat v ráji škvír.
Prošla jsem i míň.
Zazdila svůj splín.
Sprcha, duše a myší sýr.

Nešla jsem přímo,
ale přes pletivo
jako jedna z víl.
Žiji. Tedy sním.
Rovně jít už umím.
Světlo a víc.
Autor mkinka, 18.01.2022
Přečteno 134x
Tipy 13
Poslední tipující: Sonador, Vědma, Iva Husárková, Amonasr, Vivien, kudlankaW, šerý, Psavec, Protos1182
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí