Jak je to ?

Jak je to ?

Jaký je život po životě,
je to jen fáma, nebo pravda přec ?
Je duše lehká jako malé kotě,
či s hříchy těžká jako umrlec ?

Kde opuštěná duše sídlí,
je sama, nebo má společnost ?
Má tam svou postel, stůl a židli,
strádá, má všeho dost ?

Spousta otázek bez odpovědí,
zůstala přání, žádná jistota,
jako když běžíš po náledí,
s nasazením vlastního života.

A tak, ptám se, má to cenu,
po osudu duší pátrat,
tam, odkud není možný návrat ?
Co tak naději za odměnu ?
Autor Kan, 19.01.2022
Přečteno 117x
Tipy 17
Poslední tipující: Emily Říhová, Kubíno, Vědma, Sonador, Iva Husárková, šerý, zdenka, Psavec, Marten, Friday, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Uvidíme... ale nevíme, jakýma očima. :-)
Líbí se mi to*

19.01.2022 23:56:00 | šerý

Díky.

20.01.2022 10:09:07 | Kan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí