*-*Pak si dáme teplý čaj

*-*Pak si dáme teplý čaj

Anotace: ~~~~~~~~~

----------------------


Ze zamračené oblohy
už druhý den prší
to si asi konec zimy
vypláče své oči
a je chladno,nepříjemně
z pískoviště bazén
tma je dnes už v poledne
za kamna si vlezem.

Že však máme radiátor
ústředního topení
otočíme jen kolečkem
snad to někdo ocení.
Pak si dáme teplý čaj
a nohy do papučí
až se tepla dočkáme
pantoflíčky stačí.

Konečně se zimo vybreč
proč...to dobře víš
nedopřála jsi nám sněhu
že se nestydíš!!!
Snad to březen vylepší
a zazelená louky
přijde jaro jak má být
s motýly i s brouky.


----------------------
~~~~~~~

Autor Květka Š., 20.01.2022
Přečteno 118x
Tipy 17
Poslední tipující: J's .., jenommarie, Kubíno, Jeněcovevzduchukrásného, Sonador, Iva Husárková, Kate3, Marten, Vivien, Kan, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dívat se do krásných zelení, hezké oči a Tvoje milé básnění*

23.01.2022 10:41:57 | J's ..

:-) děkuji...

23.01.2022 14:39:40 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí