Víš co

Víš co

Anotace: ...bych si přál?

Víš co bych si má lásko přál? 

 

Z objetí tvých chtěl bych nosit šál...

 

Víš co bych chtěl lásko každé rozednění? 

 

Snídat z úst Tvých sladká polibení ...

 

Víš kam bych chtěl  lásko nejraději  putovat?

 

Po krajině něžné tvojí, všechny její krásy znát...

 

Víš co chtěl bych lásko s každým nadechnutím ?

 

Kráčet loukou s tebou jen tak ze starostí zutý...

 

Víš má lásko co bych chtěl abys viděla jednou zkrze moje oči zřetelně?

 

Jak si láskyplné a překrásné stvoření nádherné...

 

Autor chalcedon, 21.01.2022
Přečteno 154x
Tipy 13
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, Anděl, Psavec, Kan, Sonador, Vivien, mkinka, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky všem za pochvalu

21.01.2022 17:18:41 | chalcedon

jojo, je to krásný!*

21.01.2022 15:19:22 | Sonador

a víš jak, jen ať si někdo pípne, že je to sladké ... sám o hladu ...
Za mě vlítlo oknem slunce.

21.01.2022 15:05:59 | Vivien

Líbí.

21.01.2022 15:03:21 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí