Schody

Schody

Sto dvacet schodů k tobě do podkroví,
a venku pařák jako chrám,
domovník si v křesle hoví;
ty schody sotva vydýchám.

Proč mám já stále chodit k tobě,
a drápat se vzhůru jako chám ?
Na chodbě máte tmu jak v hrobě;
ty schody sotva vydýchám.

Co kdybys jednou sešla dolů ?
Třeba večeři si můžem dát,
nebo projdeme se městem spolu,
a pak si můžeš ty svý schody vydýchat
Autor Kan, 28.01.2022
Přečteno 95x
Tipy 10
Poslední tipující: JSJ, Iva Husárková, Friday, Marten, Vědma, Aaliyan, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí