*-*Vlaštovka ve fraku

*-*Vlaštovka ve fraku

Anotace: ~~~~|:-)~~~~

..........................

~~~~~~~~
Ona je nevěsta
má sněhobílý šat
on v černém saku,
dnes budou se brát
ona je lilie
on černý tulipán
čmelák byl na svatbu
srdečně zván.

Vlaštovka ve fraku
včera je oddala
a potom s dalšími
na drátě seděla.
Lilie zavoní
tulipán kýchne
čmelák se polekal
honem ulítne,
vlaštovky lítají
kousek nad zemí
najednou se dalo
do pršení.

Pro bílou nevěstu
a v černém ženicha
pršelo prý štěstí
vždyť tak se to říká,
vlaštovky se na drát
po dešti vrátily
jen ženich s nevěstou
někde se ztratili.

..............................
~~~~~~~~

Autor Květka Š., 28.01.2022
Přečteno 96x
Tipy 14
Poslední tipující: Iva Husárková, Fialový metal, Sonador, Kan, J's .., Psavec, mkinka, Protos1182
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí