Bez názvu

Bez názvu

Vydávám se na plavbu jednoduchosti


Pod louskáčkem praskají skořápky
Pod mým pohledem padají překážky
Nezoufej dostane se ti marných stesků
A bezesných nocí
Nezoufej uvidíš plamínek zažehnutý zevnitř
Následuj pohyb nalaď se na vlnu smutku
Nech se svést pokus se vézt
Hluboké rozbory plytké rozhovory
To co se dostane na povrch vypusť
Jak ptáčka ze zlaté klece
Zazpívá vše o tobě...
Zazpívá co je potřeba být vyslyšeno

Autor probouzející poutník, 31.01.2022
Přečteno 101x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Protos1182, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Poslouchej pudy své,
Přijmy to co nastane.
Co bude to, neví nikdo z nás
Buď peklo, nebo spousta krás.

Asi tak nějak mi to zní,
Probořit hráz všedních dní
A obrodit mysl, duši sviz

31.01.2022 21:29:48 | Protos1182

Zajímavé zastavení a zamyšlení .)

31.01.2022 19:54:16 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí