Koňská hříva

Koňská hříva

Anotace: mé kobylce Varince která byla moji kamarádkou

Moje oči se třpytí štěstím,
když koně cválají planinou
kobylka plavá s černou hřívou,
hrdě se nosí krajinou.

Přiťisknu svou tvář
do její hřívy a chvilku tak budu stát
zapomínám na bolest v duši
kterou v sobě ukrývám.

Nechám se unášet krajinou
zavřu oči a začnu snít
na koňskou hřívu svou bolest
vím že můžu jí cokoliv říct
Moje radost, můj smích, zaznívá do ticha
kde dech a koňské jsou kopyta.

Obejmu tvůj ladný krk a přitisknu svou tvář
jen spolu mlčky a tiše budem stát
Svou řečí povíš že věřit ti mám
Dobře to vím když do očí se ti podívám
Autor sabatinka, 18.03.2007
Přečteno 494x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké vyznání. Věřím Ti to. A koňům věřím taky.

18.03.2007 22:17:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí