*-*No jo,kdo umí ten umí

*-*No jo,kdo umí ten umí

Anotace: ~~~~°°°°°~~~~

---------------------

~~~~~~~~
V zimě běžky navoskuje
Ať mu rychle pádí

Malorážku naleští si
Vítr mu však vadí

I když jezdí jako blázen
Prý s větrem o závod

Na střelnici vleže vstoje
Tam vítr není vhod

Totiž když terč netrefí se
To na čase mu přidají

Nebo taky trestná kola
Navíc všichni běhají

Muži,ženy i štafety
Po té bílé stopě běží

No jo,kdo umí ten umí
Jsou rádi když sněží

V létě to jde sice taky
Lyže však maj kolečka

V zimě se mi to víc líbí
Ta ve sněhu střílečka…

-------------------------
~~~~~~~~

Autor Květka Š., 04.02.2022
Přečteno 87x
Tipy 12
Poslední tipující: J's .., Iva Husárková, jenommarie, šerý, Psavec, mkinka, Marten
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No jo..:))
a jede se po celý rok.
Pěkná do sportu povzbudivka Květuško *

04.02.2022 22:45:00 | jenommarie

Míříš Květko... a trefa!*

04.02.2022 20:42:02 | šerý

...jiní by se měli víc trefovat :-(

08.02.2022 16:03:28 | Květka Š.

...pěkná olympijská...;-)

04.02.2022 15:21:50 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí