Miminku

Miminku

Anotace: ...

Šedá a temná
Duše má stísněná
Jsem tebou i sebou
Matkou i stínem
Odpusť mi
Zahřej mě
Na chvilku do těla
vrať se mi miláčku,
miminko kouzelný..
Jsem ti stínem
Navždycky navěky
Jen prosím nedopusť,
Že mě zatratíš
Jít jsem přec musela
abych nás chránila
Po větru posílám
Duši mou mateřskou
Snad při letu
přestane krvácet..
Chytíš ji?
Autor adriane9, 05.02.2022
Přečteno 97x
Tipy 8
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, mkinka, Iva Husárková, Psavec, Friday, J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí