Prázdno

Prázdno

Anotace: .,.,.,.,.,.,.,.,,

Bílá lilie padla na mahagon,
slzy plačících andělů smáčejí
černý šat

Na řasách se blyskají krůpěje rosy
ve vnitř srdce tak....
prázdno
temnota
žal..........................
poslední slova rozloučení,
a každý sám kráčí deštěm domů.

Přes hluk světa ocitáš se najednou
v hrobovém tichu vlastního já,,
a slova útěchy nikdy nepomohou,
každý čin...tak nepodstatný,
nedůležitý a zbytečný................
jen bílá lilie vyjadří tvé pocity.

Snažit se dál žít??
Bez prázdnoty???

CHE!

Jen další vtip života na tvůj účet.
Autor Markéta G., 18.03.2007
Přečteno 277x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí