Krato

Krato

Prej že bych měl vysadit,

že se nechci takhle dokurvit.

 

Moc děkuji za radu,

teď se otoč po patě.

Kecy, fakt nemám náladu.

Kecy, táhni do hajzlu.

 

 

 

Ráno se mi nechce, tak zase sypu krato.

Bratrův pohled, a "vyser se na to..."

 

 

 

Udělal jsem píčovinu, vím jsem kokot.

Jsou věci co si neprominu.

Asi je to jedno, příští týden se tomu zasměju.

Za měsíc zapomenu.

Hlavně ne relaps.

Tentokrát už ne, už tomu nepropadnu.

Autor NPPPP, 06.02.2022
Přečteno 105x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Upřímné.

06.02.2022 20:47:24 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí