Smrt básníkova srdce

Smrt básníkova srdce

Anotace: Zemřel ve mě básník, již není, zbylo jenom pokušení...

Je jedna věc, kterou již neumím:
Psát verše básní, slova próz,
neb mají me dost a dost.
Proč ta zlost?
Jako bych jim všechno nedal.
Snad jiný za mě rozhodoval.
Ba, tak jest.
Hle, toť ta věc v hrudi bijící,
ona srdcem se zove.
To je ta klec,
jež chová nežný lásky cit.
Či nechám si snad namluvit,
že pro báseň jen verš stačí vymyslit?
Autor Slava-THC, 18.03.2007
Přečteno 283x
Tipy 1
Poslední tipující: Dračičák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí