Důvěra

Důvěra

nití ohraničena
staccatem nemocí
špička jehly
ztěžující přístup

uvnitř bolestní
zoufalé volání
ukousaný chléb
sirup bez vody

ba risk nepřichází
přes co by mohl
kroužíme v kruhu
začarovaném barvami

neprojde hranicí
potřebujíc cukr
a ne sůl
Autor Gloria.a, 09.02.2022
Přečteno 187x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, WWW, Psavec, mkinka, Friday, paradoxy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí