Život

Život

Anotace: ..je to život..

Je to život na tom světě
že by člověk utek
ještě nezažil jeden
máš tu druhý smutek

Je to život na tom světě
přes překážky si to šine
ztěží přes ně projde
hned se najdou jiné

Je to život na tom světě
jeden umře druhý se narodí
je už to tak na tom světě
jeden veselí, druhý marodí.
Autor Tvůj kamarád Kodein, 18.03.2007
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Proč tady píšeš text te známé písně?

17.06.2008 21:56:00 | Katterina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí