Podzim II.

Podzim II.

Podzimní krása jeřabin,
smutek spadaného listí,
kopretiny kladeš na svůj klín,
podzim opět léto svál,

Pěšiny mezi stromy
prošlapané zvěří,
ztrácí se v mlhách,
ztrácí se, když se šeří.

Takový je světa běh,
věnec si vážeš z kopretin,
radost střídá neúspěch,
i ta svíce má svůj stín.
Autor Kan, 14.02.2022
Přečteno 94x
Tipy 14
Poslední tipující: Emily Říhová, Jan Kacíř, Iva Husárková, Psavec, kudlankaW, Koala, Amonasr, mkinka, šerý, Friday
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkný. a "i ta svíce má svůj stín..." - GENIÁLNÍ

14.02.2022 17:16:49 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí