Experimentální

Experimentální

hodiny ponesené starým prachem
napadaném před malou chvílí
šťastná herečka omámená zármutkem
starý komik komiku příliš nesmělý

opilý barman bez jediné promile v krvi
vysokoškolský učitel v prváku na střední
stále teplá postel v níž léta nikdo nespal
a cynik bez lásky k sarkasmu
Autor Gloria.a, 14.02.2022
Přečteno 100x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobrý...

14.02.2022 19:00:28 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí