OPOJNÝ VALENTÝN

OPOJNÝ VALENTÝN

                    OPOJNÝ VALENTÝN


                V předvečer jsem k Valentýnu
                dostal pěknou láhev ginu;
                já ten svátek odjakživa
                vůbec nemám rád.

                Druhý den hned za svítání
                nesu Porto pro svou paní;
                ať se na mne zle nedívá,
                není o co stát.

                Tak jsem při tom divném svátku
                uved věci do pořádku;
                tekutina podmanivá
                je tak akorát.

Autor pedvo, 14.02.2022
Přečteno 151x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, Emily Říhová, Psavec, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Iva Husárková, Emily Říhová, Psavec, Marten, mkinka
Díky vám všem za tipy

17.02.2022 19:17:42 | pedvo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí