Rodina

Rodina

Anotace: Pro maminku a tatínka budoucího spisovatele Jakuba Černého. (To je místo komentáře k básni Zahrada). A taky aby Jakub občas mohl k počítači.

Znám jednu kouzelnou zahradu,
v té každá dobrá duše se ukryje.
Jen vrátka do ní otevřeš,
hned srdce prudčeji ti bije.

V ní bydlíme i s moji milou,
však nejsme tu sami,
tančíme tu často
s kouzelnou vílou,
Crashem, králem, dámami,
slovy i květinami.

Je mnoho míst, kam se
rádi vracíme,
však v této zahradě bydlíme,
v ní radostně z našich dětí,
pojem času ztrácíme.

Krásně tu pějí ptáci,
my spolu s rodinou
v zahradě své
žehnáme svým dětem,
že lásku nám vrací.

Až jednou přijde zima
a zahradu naši,
sníh těžkou duchnou zakryje.
My počkáme na syna, on
perem svým kouzelným
zahradu zas ožije.
Autor Rendy, 05.08.2004
Přečteno 922x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí