Slyším. Cítím. Vnímám. Miluju a děkuju.

Slyším. Cítím. Vnímám. Miluju a děkuju.

Anotace: ...

Usínat s pocitem nerozlučnosti
Držet se za ruce a konejšit se bezpečím
Co dokážeme sami sobě prokázat
Slyšet ticho a klid
Který nastane v takovém spojení
Vnímat všechno co se děje
A skoro se zbláznit strachem
Jak je náš život na tom druhém závislý.
A proto..slyším, vnímám, ctím, miluju a děkuju.
Autor Marlene0621, 18.02.2022
Přečteno 115x
Tipy 6
Poslední tipující: Fialový metal, Psavec, J's .., Fil, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí