*-*Nesměle zaťukal

*-*Nesměle zaťukal

Anotace: ~~~*~~~~~~*~~~

~~~~~~

------------------------
Tak už mu řekni,
že ho ráda máš...
vidíš ho všude,
kam se podíváš...
je i v tvém hrnečku,
když kávu si mícháš...
taky v tom perníčku,
co ke kávě snídáš...

Nesměle zaťukal,
ty honem otvíráš...
že mléko uteče,
na to se nedíváš...
růži a polibek
od něho dostaneš...
v polibcích dlužnicí
nezůstaneš...

Večer jsi mu řekla
miluji tě...
on tě hned pohladil
jako kotě...
A jako v pelíšku
k sobě se tulili...
je jeho milá
on její rozmilý…

Stalo se? Nestalo?
Ani vám nevím,
ale hezky se to psalo.
to dobře vím...

~~~*~~~

..................

Autor Květka Š., 24.02.2022
Přečteno 106x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, Fialový metal, jenommarie, romantiCKA, Psavec, Friday, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A hezky se o tom rozjímá !

25.02.2022 01:16:13 | Fialový metal

A hezky se to četlo.

24.02.2022 15:41:50 | Friday

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí