*-*Pastelka

*-*Pastelka

Anotace: *~*~* *~*~*

 

 

~-------------------~

 Pastelka je kousek dřeva

 s tuhou barevnou

 ty namaluješ slunce třeba

 pod ním trávu zelenou,

 jinou zase krajíc chleba

 s marmeládou jak jahoda červenou.

 Tou pastelkou z kousku dřeva

 co má tuhu barevnou.

 

 Do špičky pak každou tuhu

 pěkně ořežeme

a malujeme třeba duhu

 i když promokneme,

 pak do vlasů modrou stuhu

 v mašli zavážeme

 tím barevnou v dřívku tuhu

 celou vykreslíme.

 

To nevadí

nové si koupíme a dál malujeme.

----------------------

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Autor Květka Š., 26.02.2022
Přečteno 108x
Tipy 7
Poslední tipující: Fialový metal, Iva Husárková, Vivien, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí