Jsme

Jsme

Anotace: Po dlouhé době nové veršování dovezené z týdenního pobytu v Německu.:)

Sbírka: Podzimněžné verše

Jsme

--------------------------

Kdo jsem já? Kdo jsi Ty?

Já jsem jarní louka,

a Ty jsi dívka, co na louku se kouká,

a hledá, kam by na večer si lehla.

 

Jsem horká jehla, která vede chladnou nit,

a Ty jsi košile, co má jehla šít

až večer bude.

 

Jsi nebe rudé, jsi obloha plná červánků,

a já jsem ten, co rozlouskne tu hádanku

a nejsem nic.

 

Jsem jen Tvůj

a o nic víc.

Autor Fráňa Šránek, 27.02.2022
Přečteno 209x
Tipy 8
Poslední tipující: Rozmarýna, Sonador, Roser, Fialový metal, šerý, Kan, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí