Narozeninová

Narozeninová

Svíčka ve tvaru dýně
Béžový
antistresový balonek s bradavkou
Zapal mě!
Objev tu dutou prázdnotu
Blýskavá hračička formálního divadla
Pláču parafín

Zavři oči,
Něco si přej!

(Do příště umřít.
Promiň mami!)

Mohl by se do mě schovat celý Svět
Kéž bys to byl
Ty
Autor Žárovka, 28.02.2022
Přečteno 188x
Tipy 7
Poslední tipující: Lesní žínka, Sonador, šerý, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutné. Ať jsou příští rok lepší narozeniny. Vše dobré a drž se.

28.02.2022 10:22:13 | mkinka

díky

28.02.2022 10:35:51 | Žárovka

Objímám Tě, holka zlatá. Bude líp. Věř a věř.

28.02.2022 11:22:22 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí