*-*Po cestičce

*-*Po cestičce

Anotace: ~~~~~~~~|:-)~~~~~~~~

-----------------------

~~~~~~~~
Po cestičce mezi trávou
mravenci dnes chodili
kde postaví mraveniště
místo hledali.
Tady by to bylo dobrý
brebentila královna
jenom kluci dejte pozor
ať nešlápnete do .....
V trávníku se venčí psi
zeptejte se...nevím koho
a kdo to po nich uklízí?

Tak ti milí mravenci
jedné kopce vyhnou se
a kdo do něčeho šlápne
v trávě v rose myje se,
nakonec té svojí cesty
pod keříkem zastaví
tady to prý bude dobrý
a mraveniště postaví.
Pomůže i brouk Pytlík
"PRÁCE VŠEHO DRUHU"
Ferda půjčil motýlka
a beruška stuhu.

Na co stuha /na ozdobu/
a na vchod prý motýlek
ti mravenci postavili
pod tím keřem hotýlek...

--------------------
~~~~~~~

Autor Květka Š., 28.02.2022
Přečteno 87x
Tipy 5
Poslední tipující: Fialový metal, Sonador, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí