Douce souffrance

Douce souffrance

Anotace: Psáno bez jiných pohledů, odraz mé pesimistické mysli...

Anděli (ďáble), nevěřím na vzory,
A daleko mám od malé holky,
Stejně myslím na tě navzdory
Tomu, že mé city jdou na toulky.

Dávné cesty domů,
Kdy logika se ztrácela,
Tam kdesi u stromu,
Motýlky jsem vyzvracela.

Chtěla jsem rovného přítele,
Nebo snad dokonce partnera,
Ne otce či snad učitele,
Teď od krve je má zástěra.

Bolí mě myšlenka, že mít jsem tě chtěla,
Že uvízla jsem na chabém místě,
Bolí i ta, že jsem chtěla být tvá celá,
A když ne teď, tak za pár let jistě.

Snad tvému gentlemanství znovu nepropadnu,
I když srdce by chtělo, ale hrdost už ne,
Vždy sladké utrpení může trvat pár dnů,
Avšak i to nejsladší zhořkne během dne.
Autor Amiradi, 01.03.2022
Přečteno 127x
Tipy 11
Poslední tipující: Fractura cordis aperta, šerý, Discipulos, Rozmarýna, Marten, Roser, Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta krvavá zástěra je metafora přesně pro co, jestli to souvisí s těmi motýlky, tuším, ale raději se zeptám? .)

02.03.2022 09:43:21 | Constantine

Jde o krev těch motýlků, kteří uhynuli (nebo jsem je musela zabít?)

02.03.2022 16:12:58 | Amiradi

To si myslíš nebo cítíš? .) I tak, či onak z toho něco vyplývá.

07.03.2022 12:23:10 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí