Bouře

Bouře

Vítr se točí, mete sníh,
bez citu drásá tě po tvářích.
Bere ti sílu, bere ti dech,
dovádí, sjíždí ti po zádech
a mizí v dáli.
Tváře tě pálí,
ale ty nepovolíš,
protože moc dobře víš,
že jednou přijde den,
a to je jisté, to není sen,
kdy strázně zmizí
do dálky, do dálky cizí
a to dobré se vrátí;
ne vždy vše člověk ztratí.
Autor Kan, 02.03.2022
Přečteno 135x
Tipy 8
Poslední tipující: Sonador, Vivien, Psavec, mkinka, Marten, paradoxy
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji vám.

01.04.2022 21:23:11 | Kan

tak! ...skvělý text*

03.03.2022 14:36:13 | Sonador

ať je ... majáků blik

03.03.2022 09:19:14 | Vivien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí