Něco ze vztahu

Něco ze vztahu

Anotace: Pocit, kdy jste se špatnou osobou.

Jako ptáček uvnitř kleci, kde se pyšnila křídly,
Nikdy nemohla jen tak vzlétnout.
Čekajíc na otevřená vrátka - aby zdrhla,
Pro ten pocit, že by mohla vzkvétnout.
Avšak zlý kocour si ji hlídal,
Pozoroval každý pohyb!
Něžné tělo, které by snídal,
Neměl nad sebou žádný pochyb.

Ovládajíc ji strach nad kocourem,
Packou jí chtíc dostat - ubránila se kotoulem.
Čekala na tmu, ve které se všichni hodí do spánku,
Plížila se otevřít zobákem dvířka plné vánku.
Otevřeno! Rychle ulítla!
Autor Akinatorka, 02.03.2022
Přečteno 130x
Tipy 8
Poslední tipující: moongirl, DH22, Fialový metal, mkinka, paradoxy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí