Pro Tebe 2

Pro Tebe 2

slunce svítí, ať hřeje Tvou tvář, 

Ať Tebe hřeje,  byť je sebevětší mráz.

Životní v Tobě síla jara

to příroda se krásně pousmála.

 

Usměj se, s sluncem je líp.

Usměj se, v nitru jaro, žádný sníh

Usměj se, úsměv špatné odplaví.

Usměj se, jsi hora dobré nálady.

 

Usměj se,  na krasnou modrou oblohu

Usměj se, až slunce Tě pohladí.

Usměj se, to něco dávno víš

Usměj se, vždyť zivot není jenom kříž. 

 

~☆~

Autor Protos1182, 03.03.2022
Přečteno 121x
Tipy 13
Poslední tipující: Sonador, Iva Husárková, šerý, Fialový metal, Žárovka, paradoxy, mkinka, petrzal
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Však i záslužné, takto semínka dobré nálady zasévat*
Jak v "Nekonečném Příběhu" aby nás nicota nepohltila.

04.03.2022 00:27:04 | šerý

Ten mám stažený v pc... *

04.03.2022 06:50:49 | Protos1182

Správně:) smích si naordinovat.

03.03.2022 08:57:56 | paradoxy

Tož pro úsměv to psané jest :0) báseň proti smutku

03.03.2022 08:59:26 | Protos1182

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí