Teplo dlaní

Teplo dlaní

držet něčí dlavě v svých,

bože,  vždyť to není hřích.

Pravda se jím může stát 

něčí dlaně, chápat, hřát. 

 

Zahřát,  dlaně, pochopit

pohled ladné laně.

V přírodě být a umět žít. 

Čekat co se stane.

 

Pochopení může přerůst v hřích, 

pokud ano, mělo se to stát. 

A to všechno pro to

touhu, moci dlaně hřát.

Touhu, umět zas se smát.

 

~☆~ 

Autor Protos1182, 04.03.2022
Přečteno 99x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, Fialový metal, Marten, mkinka, paradoxy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí