Na venek

Na venek

Anotace: ......

Tak smutné jsou stěstí úšklebky
Jak strnulé ksichtíky panenek
Když za nimi ukryt je do lebky
Pach rozkladu tlejících myšlenek

Když vnitřní pot mysli zrak zalije
A zvrhlý smích hlasem je žalu
Tak pevný stisk ruky jen zakryje
Třes z kontroly vymknutých svalů

Když dojde chuť na revanš na pletky
Když neplatí ne ani ano
Tak vzpomínky ostré jak žiletky
Řežou tvé zachranné lano
Autor Blazius, 04.03.2022
Přečteno 157x
Tipy 8
Poslední tipující: Kan, Sonador, paradoxy, šerý, mkinka, Fialový metal, Vivien
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí