Podivný tón

Podivný tón

V rytmu srdce pulzuje v plicích vzduch

Uvnitř těla usazen laskavý vzruch.

V rytmu srdce tělo se vlní

Pokožka citlivá, občas tiše brní.

 

Podivné pocity občas z jiných máme

pro jiné, druhé,  všelicos uděláme. 

To proto, že dobře s nimi je

Pak v rytmu srdce, tělo se usměje. 

 

Divit se, ze chce se stále smát

To nitro nastavuje řád.

Jen mozek se občas splaší 

instiktům z hlavy udělá kaši. 

 

Jsi, jsem, jsme, jsou

To sami nechcem kráčet tmou.

Tobě, mě,sobě, jí

Osvětlit cestu pochodní

A pevný spolu držet kurz, i krok.

 

~☆~

Autor Protos1182, 05.03.2022
Přečteno 123x
Tipy 12
Poslední tipující: Iva Husárková, mkinka, Marten, Fialový metal, šerý, Sonador, Vivien, Dreamy, paradoxy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen se nepustit...a jít, k sobě:)

05.03.2022 07:42:13 | Dreamy

Přesně tak;0)

05.03.2022 19:16:36 | Protos1182

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí