Poděkování

Poděkování

Anotace: Malování slovy 2022.

Děkuji všem,
co podávají ruce
matkám a dětem.
Zahrnuji je květem.

Solidarita má krásných jmen.
Věříme všichni v konec traumat.
V den krásných poupat.

Každý chce dýchat.
Na mír si zvykat.

Děkuji za to, že lidství
pořád je a neumírá naděje.

Čechy jsou příkladem
a pomoc se šíří proudem.
Z toho jsem ráda.

Jsme národ,
co má cit.
Bože dej nám pomoc ještě víc.
Autor mkinka, 05.03.2022
Přečteno 102x
Tipy 6
Poslední tipující: Amonasr, Kan, Fialový metal, Psavec, paradoxy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí