V lístku stromu

V lístku stromu

Anotace: Zhudebněná báseň

 

Zhudebněná verze:

https://www.youtube.com/watch?v=ckn1EZmZUuw

 

V lístku stromu najdeš smysl,

letíš k nebi vzhůru na paprsku,

lásku najdeš třeba pod kameny,

ve svém srdci malý kousek něhy.

 

Hledala jsi smysl v lístcích stromů,v kapkách deště,

ve vůní prvních jarních květin.

Hledala jsi smysl mezi slovy, v cizích příbězích,

v kartách z tarotu.

Chtělas letět výš, tam kde slunce chodí spát,

a věřit, že nezapadá.

Že naděje umírá poslední, že lidi nejsou až tak zlí,

chtělas věřit, že v nich najdeš víc, že nejsou tak prázdní.

Do duší nahlížíš, nevidíš, jen tušíš, že to není tak zlý,

že tam uvitř ještě cosi dobré žije,

že lásku najdeš.. třeba pod kameny.

 

V lístku stromu najdeš smysl,

letíš k nebi vzhůru na paprsku,

lásku najdeš třeba pod kameny,

ve svém srdci malý kousek něhy.

 

 

 

 

 

Autor Daniela, 06.03.2022
Přečteno 197x
Tipy 15
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Sonador, WWW, mkinka, Protos1182, jenommarie, Fialový metal, paradoxy
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi to, především zpěv, a je to jak pozdrav z šedesátejch;)*

09.03.2022 20:26:44 | Sonador

Něhy je potřeba!!!

08.03.2022 12:43:51 | WWW

Je moc krásná a pohladila *:)

06.03.2022 21:18:26 | jenommarie

Psané je to hezké. Zhudebněné až tak ne...

06.03.2022 12:39:20 | paradoxy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí